Livshistorier fra Tanzania

Anna-Marie Lauenstein

Glimt at livshistorier fra Tanzania

Foredrag ved Anna-Marie Lauenstein

”Mødet med mennesker i Tanzania gennem næsten 5 år har udvidet mit syn på, hvordan trospraksis kan se ud, men også lært mig noget om kald, udholdenhed under vanskelige forhold, og at der ofte viser sig vej og muligheder”, fortæller Anna-Marie. ”Mennesker fra andre kulturer kan synes meget forskellige fra os, ved nærmere eftersyn viser det sig, at vi har meget til fælles.”

Kom med på en medvandring i den lutherske kirke i Tanzania. Kirke- og kulturmedarbejder Anna-Marie Lauenstein vil tage os med til Tanzania, hvor hun sammen med sin mand, Louis, var udsendt for Danmission i 2017-2022.

På billedet (også i blå kjole) ses Anatoria Aligawesa, der var en af Anna-Maries tætte kollegaer og som vi også kommer til at stifte bekendtskab med.

Foredraget afholdes i Laden fredag d. 14. april kl. 13.

Kontakt sognepræst Roar Tuxen Lavik for yderligere info.