Med fremmede øjne

Fredag d. 18. november 2022, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Merna Yousef

”Med fremmede øjne”. Foredrag ved Merna Yousef.

Hvordan er det at komme til Danmark som kristen med en anden kulturel baggrund? Merna Yousef kom til Danmark som kristen flygtning og vil som foredragsholder dele sin historie og fortælle om mødet med Danmark og den danske kirke. Hendes fortælling illustrerer kirkernes vigtige rolle i forhold til integration – ikke kun integration ind i kirkelivet, men også ind i samfundet generelt. Merna vil også fortælle, hvorfor hun er kristen og hvad det betyder for hende at være kristen.

Merna Yousef flygtede fra Irak sammen med sin mor og søster. Hun kom til Danmark i 2001 som 13-årig efter at have været på flugt i fem år. I dag bor Merna i Gentofte, er i gang med socialrådgiveruddannelsen og har en datter på 8 år. Merna berører sine tilhørere, når hun med optimisme og håb fortæller om sit barndoms- og ungdomsliv på flugt.

Fredag d. 18. november 2022 kl. 13 i Laden