Kirkehøjskole - Johannes Åbenbaring

Roar Tuxen Lavik

Kirkehøjskole – Johannes Åbenbaring
Underviser sognepræst, ph.d., cand.theol. Roar Tuxen Lavik

I efteråret 2022 skal vi beskæftige os med Bibelens sidste bog, som også vil få en større og større betydning i de sidste tider.

Johannes Åbenbaring hedder egentlig Jesu Kristi åbenbaring. Bogen hører til Bibelens apokalyptiske skrifter og indeholder syner, billeder og symboler – og er sammenvævet med profetierne hos Daniel og Zakarias. Åbenbaringen skildrer Jesus i hans majestæt og fuldender åbenbaringen af, hvad der skal ske i de sidste tider.

Bogen er skrevet af apostlen Johannes under hans landsforvisning til øen Patmos i Det ægæiske hav i forbindelse med voldsomme kristendomsforfølgelser.

Tidspunkt i 2022: onsdag d. 21/9; 19/10 og 16/11 kl. 19.00 – 21.00 Sted: Laden, Provst Bentzons Vej 1, 2860 Søborg Der serveres et letteres traktement undervejs. Kurset er gratis. Tilmelding: Roar Tuxen Lavik, rtl@km.dk eller tlf. 61668477