Ny præst i Gladsaxe Kirke

Udgivet man d. 26. apr 2021, kl. 10:13
Nyheder

Mit navn er Christina Falck Christensen. Jeg er 32 år gammel, mor til en lille pige og fra 1. maj ny sognepræst i Gladsaxe Kirke - og jeg kan love jer, at jeg har glædet mig helt utroligt meget til at begynde! :-)

Fra barnsben har kristendommen været solidt forankret igennem min opvækst, hvor der i mange år blev bedt aftenbøn, sunget salmer og læst bibelfortællinger ved sengekanten hver aften. Jeg har på baggrund heraf altid haft et naturligt forhold til kristendommen; og selv om jeg som barn og som ung kun kom i kirke til jul og til enkelte kirkelige handlinger, har kirken for mig altid stået som et helt særligt sted, hvor jeg kunne føle ro, tryghed og nærvær.

I kirken føler jeg mig mødt og rummet af Guds ubetingede kærlighed og rummelighed, i særdeleshed når livet er svært. Det er i mødet med den kærlighed og rummelighed, at jeg henter min daglige inspiration og styrke; og når jeg i dag er blevet præst, skyldes det da også, at jeg er helt overbevist om, at det kristne budskab om en kærlig og rummelig Gud, der vil os og møder os netop i vores skrøbelighed, er det vigtigste budskab af alle.

Det kristne budskab er i mine øjne livsvigtigt, fordi det er det gode budskab for alle mennesker. Kristendommen fortæller os, at vi er noget – vi kan noget – og vi skal noget. Her mindes vi med andre ord om, at hver eneste af os er uendelig værdifuld! For som der står i Det Nye Testamente, er Guds ord og Guds kærlighed aldrig forbeholdt nogen særlig elite: Her er der plads til enhver, og sådan må det – forhåbentlig! - også være i kirken. Som præst gør jeg derfor meget ud af at være nærværende og tale, så alle kan være med og få en god oplevelse – uanset hvem du er og hvor, du er i livet.

Jeg ser frem til at lære jer bedre at kende og håber, I vil tage godt imod mig!

De bedste hilsner

Christina Falck Christensen